Can you smell what the Rodk is cooking? πŸ‘¨β€πŸ³ Can you smell what your man is cooking? πŸ‘¨β€πŸ³ Yesterday, we had great pleasure of hosting the founders of Suami Masak Apa Hari Ini? at our office to officiate the beginning of an exciting partnership between SMAHI and Vettons, as…

Read more

Alhamdulillah… ramai nampaknya yang telah terima parcel order masing2.. Kelihatan ummphh πŸ’ͺ🏼 nampakya di badan masing2x memakai shirt SMAHI Suami Masak Apa Hari Ini? yg baru mereka terima… terima kasih kerana membeli dan sudi berkongsi gambar anda. Nak membeli barangan merchandise SMAHI.. layari www.smahi.my utk cuci mata.. 🀟🏼πŸ’ͺ🏼 Yg…

Read more

Rakan2 SMAHI di Kota Setar sudah menjalani PKPD hari yang kelima. Ramai yang dh start memasak semula dan beraksi didapur, so bolehlah kongsikan gambar2 masakan anda di group SMAHI. Jangan lupa bagi resipi ya! #kitajagakita #suamimasakapahariini Source

Salam Jumaat kepada semua! #suamimasakapahariini Source

Hari ini! Jam 12.30 Min bawakan secara live chef selebriti terkenal tanah air untuk memeriahkan fb group #suamimasakapahariini . Masakan ape la yang nk di masaknya tu? Jumpa @chef_zam nanti ya! Min dah tak sabarrrr. . Link group di profile. Source

Fuhhh.. kemain diorang bergaya dengan apron 1st edition #suamimasakapahariini ni. Min pun xdapat lagi… terpaksa la pakai yg edisi basic je. . Nak tengok lagi jemput join ke FB group @suamimasakapahariini . Untuk suami dan bakal suami sahaja. Jom support. Link di profile πŸ‘πŸΌ Source

Malam ni min buat pizza ja, korang? #smahi #suamimasakapahariini Source

7/7