Salah seorang chef yang terkemuka yang tidak lokek untuk berkongsi ilmu Source

Tq For Support Us #brotherhood #SMAHI Source

Nak share sedikit info.. Tahukah para suami semua, jika anda membeli sardine tin tak kira apa brand, ada dua jenis ikan yg digunakan sebenarnya.. Ikan sardin dan ikan markerel (keluarga ikan tenggiri dan kembung).. Jadi pilih la yg sesuai utk anda sb rasa dia lbh kurg je sb dah…

Read more

Simple.. 👌🏻😁 Source

Untuk makluman, ini adalah Pages rasmi SMAHI yg berfungsi untuk lebih memantau setiap aktiviti dan pencapaian didalam skala yg lebih luas.. Admin dan moderator samada di dalam Groups atau Pages adalah dikalangan mereka yg sama.. Oleh itu tak timbul mana2 satu yg lebih original ye.. Pages SMAHI ketika ini…

Read more

Jom join contest ni. Esok lastday. Source

Source

Test dulu 🤣 Source

Terima Kasih semua yang dah jadi ahli group Suami Masak Apa Hari Ini. Buktikan lelaki pun pandai masak! Source

200/201