Dear Brotherhood of SMAHI! Contest SMAHI kembali lagi dengan hadiah yang sgt menarik kali ini ! Tiga orang peserta yang creative menghasilkan video masakan akan berpeluang memenangi satu set Hand Blender jenama Russells Taylors yang bernilai RM99 ! Contest bermula 21 November- 30 November 2020 ! Syarat sgt mudah…

Read more

Abang @jijulbakar berkongsi resipi perapan daging kambing. Bagi anda yang masih mahu memberikan resepi yang terbaik untuk anda dan juga keluarga, tetapi anda adalah seorang yang bekerjaya dan banyak tanggungjawab yang perlu dilakukan, anda boleh menggunakan resepi ini kerana ianya adalah mudah tetapi masih enak untuk dinikmati oleh seisi…

Read more

Dear Brotherhood of SMAHI! Hari ini kami meraikan 280,000 members SMAHI . Tahniah kerana makanan telah menyatukan semua lelaki di seluruh dunia dalam group Suami Masak Apa Hari Ini? . Anda semua hebat dan teruskan bersatu di bawah semangat brotherhood yang kuat dan padu ! Stay handsome! Stay Cool…

Read more

SMAHI brotherhood di Kafeteria Masjid Negara. Nak tahu apa yg founder makan jom kita tonton video ni! https://youtu.be/Cb3HNAn56Zc SMAHI Brotherhood di Kafeteria Masjid Negara Kami membantu sedaya mampu utk rakan2 SMAHi yang terkesan dgn pandemik COVID19 ini melalui food review ini, jom support! Source

Terima kasih @kopiplease atas hidangan korean waffle dan air yg sedap, cokelat dan strawberi, kalau nak rasa jom ke kafeteria Masjid Negara Source

Benda wajib ada dirumah yang memudahkan anda untuk buat air jus, nak kisaq bawang, nak pukul teloq, nak kisaq daging dan macam2 lagi la dengan harga yang berbaloi cuma RM99.99. Min suggest ni sb min dah beli satu dan ianya mmg berbaloi dan efisyen. Beli di Lazada sebab ianya…

Read more

Just nk share something yg menjadi viral nk idaman kt semua bro bro iaitu kari kambing viral ni . Korang boleh order kt lazada weyh . Rege pun not bad . Aritu min beli byk buat nasi briani kambing dan buat makan ngan roti canai tsunami. Power beb !…

Read more

Dear Brotherhood of SMAHI, Kami dari Suami Masak Apa Hari Ini?ingin mengucapkan Happy Deepavali kepada semua members SMAHI yang beragama Hindu . Perayaan kali ini disambut dengan norma baharu, mari kita bersama memeriahkan dalam keadaan yang berbeza. SMAHI telah menyatukan semua bangsa diseluruh dunia atas nama masakan .! #kitajagakita…

Read more

Kacak bergaya dengan tshirt NEGARAKU SMAHI & Facemask Exclusive SMAHI. Pre-order di www.smahi.my Source

Terima kasih Hospital Putrajaya kerana menyantuni kami sebentar tadi 11 Nov 2020-Hospital Putrajaya menerima sumbangan makanan Western Food dan Cendol oleh penggerak dan tulang belakang Facebook Suami Masak Apa Hari Ini?. Terima kasih atas usaha murni yang dijalankan bersama ahli-ahli yang lain. Source

20/201