Bismillahirrahmanirrahim…

Bismillahirrahmanirrahim…

Bismillahirrahmanirrahim

BERITA BAIK! 1000 peserta pertama bagi satu bahagian akan menerima chopping board SMAHI yang bernilai RM99.

Kami mengajak brotherhood sekalian yang beragama Islam untuk menyertai program Berkat Korban AEON yang julung kali diadakan bersama2 dengan SMAHI dan Koperasi GTR. Bagi memudahkan orang ramai melakukan ibadah korban dalam suasana PKPP ini, kami terpanggil untuk membantu memudahkan ibadah ini.

Harga yang ditawarkan adalah untuk satu bahagian dan sangat berbaloi kerana urusan tersebut dipermudahkan.

Urusan yang dimudahkan dengan mewakilkan kepada pihak AEON untuk melakukan ibadah ini. Selebihnya pihak yang dilantik akan memastikan urusan penyembelihan (dalam tempoh hari Tasyrik),pembungkusan dan penghantaran dilakukan dalam tempoh 5 Ogos -15 Ogos dikaunter pengambilan daging korban dicawangan-cawangan AEON diseluruh negara.

Bagi yang ingin melakukan korban dan diserahkan kepada asnaf, hanya perlu menambah RM100 (RM200 untuk lembu sado) dan semuanya diuruskan seperti diatas dah diserahkan kepada pihak asnaf yang memerlukannya.

Sekiranya berminat, pihak kami akan menyediakan platform secara online untuk pendaftaran bermula hari Isnin 29 June 2020 dilaman www.smahi.my

Semua garis panduan adalah mengikuti yang dikeluarkan oleh pihak JAKIM dan pihak kami juga melantik beberapa orang yang berpengalaman untuk memantau program ini.

Sebarang pertanyaan boleh diajukan kepada kami.

Semoga ibadah korban kita mendapat keberkatan Insya Allah.
Source