Yang sokong Kedah bagi 👍 yang sokong Terengganu bagi ❤️. Agak-agak sapa menang malam ni? Korang masak apa malam ni utk makan malam? https://youtu.be/LYyz3ItZ53E Source

Sempena ulangtahun yang ke 9, Lazada menawarkan ‘Flash Sale’ pelbagai produk yang menarik. Jangan lepaskan peluang utk memilih produk yang diingini. https://bit.ly/3dgoC3o Source

SMAHI Apron back in store! Baru-baru ni kami restock 50 helai dan ianya habis terjual! So kali ini kami tambah dulu 70 helai apron hitam SMAHI didalam Vettons apps. Caj penghantaran yg cukup murah! So dah boleh dah beli apron hitam tu! Terima kasih atas sokongan anda semua! SMAHI…

Read more

Dear Brotherhood of SMAHI, Tepat jam 10.30 malam ini kami akan open jualan untuk Red & Black Stripe Jersey . Hanya 50 helai sahaja di buka untuk jualan di aplikasi Vettons. Jika ada demand yg memberangsangkan InsyaAllah akan tambah lagi stok . First come first serve ! https://share.vettons.com/Kk6puD Source

Biasalahkan bila 3.3 ni Shopee dan Lazada mesti buat sale kaw2, ada yang murah, ada yang biasa2 je, sebagai pembeli kita kena bijak membeli. Min sebenanya tgh cari android tv. Maklumla skrg ni nak tgk netflix senang je kan through android tv.Bila iklan Realme lalu kat FB admin, admin…

Read more

Source

Ada orang kata, sekolah dah start ni tak perlulah beli lagi tablet atau komputer riba untuk kegunaan anak-anak. Tak rugi pun beli sebab pelepasan cukai untuk gaya hidup (tambahan lagi RM2500) dilanjutkan lagi utk tahun ni seperti yang diumumkan oleh Perdana Menteri. Dari pengamatan saya, untuk pembelian tablet yang…

Read more

Assalamualaikum dan selamat pagi, kami dah restock T-Shirt SMAHI cool dan fancy edition didalam Vettons apps. Stok adalah sangat terhad! Utk pengguna baru akan dpt diskaun menarik dari Vettons. So jangan lepaskan peluang ini. Klik Link:https://share.vettons.com/yifUit utk akses ke Vettons Apps Source

Selamat menyambut Hari Wilayah Persekutuan kepada yang meraikannya hari ini Source

Bagi pihak Suami Masak Apa Hari Ini? kami ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Thaipusam kepada semua penganut agama Hindu di negara ini yang meraikannya walaupun dalam tempoh PKP ini. Source

10/228