Jom support business bro bro SMAHI. Dear Brotherhood of SMAHI, Pasar jualan Suami Masak Apa Hari Ini? Kembali lagi . Last week dpt sambutan hangat . Minggu ni dah gaji mungkin bro semua leh tepek kt komen jualan korang dan lokasi . 1 . Bgtau jual apa ? 2.…

Read more

Kami persembahkan bisnes dari member SMAHI .jom support bisnes bro bro ni . Dear Brotherhood of SMAHI, Just highlight kembali tentang ruang iklan percuma untuk semua member SMAHI yang ada bisnes . Tak kira apa bisnes pun len share kat komen di sini . Kami akan pin up ⬆️…

Read more

πŸ“ΈπŸ“Έ gambau pilihan yang menarik perhatian kami sepanjang minggu ini untuk dikongsikan πŸ€ŸπŸΌπŸ“Έ Thank you brader2 dan tuan2 sekalian kerana tak segan dan malu utk memperagakan baju/apron smahi di mana jua anda berada.. Jangan lupaaa multipurpose Buff SMAHI hanya RM20 khas untuk brader SMAHI semuaa.. Masih lagi tercari apron…

Read more

Antara pic brader dan abah2 yg segak bak hang mengenakan apron/baju/facemask SMAHI yg mhmk dapat sepanjang posting last week. Thank you tuan2 sekalian kerana tak segan memperagakan baju/apron smahi di mana jua anda berada.. Terima kasih kerana membeli di SMAHI.. πŸ‡²πŸ‡Ύβ€οΈ Masih lagi tercari apron dan baju SMAHI? Layari…

Read more

Ade yang berkenan tak? Maksud Min headband tu bukan kat model tau. Rega mur-mur RM20 ja arini last day dengar cite. Beli di website kami www.smahi.my Source

Yang mana satu jadi pilihan. RM20 sahaja hanya di www.smahi.my Source

Dear Brotherhood of SMAHI, 12.12 SMAHI sale is now ON ! Terimalah product terbaru kami SMAHI Buff Special edition! Harga 11.12 – 14.12 cuma RM20 sahaja (Harga jualan – RM25) Preorder dibuka juga untuk Black Apron / SMAHI Tshirt dengan harga istimewa . SMAHI tshirt – RM39 ( harga…

Read more

Bro bro semua , sy nk share pasal brand Russell Taylors ni ada buat sales 12.12 ni ada byk barang dapur untuk bro gune nak masak . Barang Rusell Taylors pun not bad . Leh click n tgk barangan yang ada dijual kat lazada & Shopee Lazada link https://bit.ly/3nasSoE…

Read more

Antara abam2 kacak SMAHI yg memperagakan apron dan merchandize SMAHI yg telah mereka terima.. Thank you brader2 sekalian kerana tak segan memperagakan baju/apron smahi di mana jua anda berada.. Terima kasih kerana membeli di SMAHI.. πŸ‡²πŸ‡Ύβ€οΈ Oh yaa, ramai yg bertanya bila dan bila stock baru akan keluar..mohon maaf…

Read more

Antara gambar pilihan brader2 SMAHI mengenakan baju / apron eksklusif SMAHI. Terima kasih kerana setia menyokong group FB SMAHI πŸ₯°πŸ€ŸπŸΌ Source

10/12