[ad_1] Fuhhh.. kemain diorang bergaya dengan apron 1st edition #suamimasakapahariini ni. Min pun xdapat lagi… terpaksa la pakai yg edisi basic je. . Nak tengok lagi jemput join ke FB group @suamimasakapahariini . Untuk suami dan bakal suami sahaja. Jom support. Link di profile πŸ‘πŸΌ [ad_2] Source

[ad_1] Dah follow ke SMAHI di instagram? Kalau belum click je sini πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ; http://instagram.com/suamimasakapahariini Min tengah pikir ni apron edition mana la nak bagi hadiah esok ni. . Korang berkenan yang mana satu? Hitam atau merah? Lets go! [ad_2] Source

[ad_1] Malam ni min buat pizza ja, korang? #smahi #suamimasakapahariini [ad_2] Source

[ad_1] Dijamin original bukan pelesu. Terima kasih semua yang menyokong brotherhood SMAHI. Jom follow SMAHI di instagram; http://instagram.com/suamimasakapahariini Dengar cite esok Min nak bagi hadiah apron kat sana. Lets go! [ad_2] Source

[ad_1] Thanks Siakap Keli! Memang semua members dlm SMAHI sangat sporting dan ohsem! Kipidap! Group Suami Masak Apa Hari Ini Popular Hingga Ke United Kingdom Sampai ‘Mat Saleh’ Minta Nak β€œJoin” Disebabkan pengaruhnya yang begitu kuat, SMAHI berjaya menarik perhatian seorang lelaki berbangsa Inggeris untuk menyertai group tersebut. [ad_2]…

Read more

[ad_1] Jom memasak bersama Mathni Ab Razak, share sekarang untuk memenangi hadiah menarik [fb_vid mute=1 id=”photo_id”:”278567100005483″”][fb_vid mute=1 id=”278567100005483″] [ad_2] Source

[ad_1] Kalau tak buat apa2 petang ni, jom support Mathni Ab Razak yg akan bersama SMAHI secara live pada jam 6 petang nanti. Hari tu dia tunjukkan resipi minuman kali ini setelah bersama2 dgn brotherhood semua, beliau akan memasak pula, nak tahu Mathni nak masak apa, jom kita tunggu…

Read more

[ad_1] Terima Kasih Top Fans of Pages SMAHI. Teruskan support brotherhood kita ya. Ermmm mungkin Min boleh fikirkan hadiah jugak untuk diorang ni kan πŸ˜† Supra JooAdam Ams @Meen EunosZam KhaFaisezal Daniel Fan Pages [ad_2] Source

[ad_1] Time to giveawayyyyyy! Like pages ni & komen positif ja kat sini mana tau dapat apron edisi back2basic ni ya. Mohon rating jugak 5bintang ye semua. Stay positif & kekalkan semangat brotherhood kita. [ad_2] Source

49/49